DOMINOCOOKING HOBS TABLES DE CUISSON DOMINO
10CLEANING THE FRYER– Before cleaning the fryer switchit off and wait for it to cool down.– Clean the outside with a clothwetted with hot water and so
11FEATURES- Electrical insulation Class 1.- Protection against overheating of adjacent surfaces Type X.1. Grill2. Tiltable electric heating element -
12BARBECUE FEATURES– This appliance grills meat and fishwithout fat and oil.– Under the heating element there is atray with pumice stone, whichguarant
13USING THE BARBECUE– Before cooking, check that theremovable parts are in their correctposition (tray with well distributedpumice stone, heating elem
14CLEANING THE BARBECUE• Before cleaning the barbecue switch itoff.• When cleaning the appliance mustalways be cold.• Clean the outside with a cloth w
15Fig. 3.12 31FEATURES- Electrical insulation Class I.- Overheating surfaces protection - Type X.COOKING POINT 1. Hot plate - 1300 WCONTROL PANEL2. Ho
16HOW TO USE THE COOKER TOPThe griddle reaches the workingtemperature very quickly and can grillany food, without fat and oil, directly onthe radiant
17Caution!The griddle becomes very hotduring use and remains very hoteven after it is switched off.Keep children well out of reach.ADVICE FOR THE SAFE
18GENERAL RECOMANDATION– Before you begin cleaning youmust ensure that the hob is swit-ched off.It is advisable to clean when theappliance is cold and
19TECHNICAL INFORMATIONFOR THE INSTALLERBefore installing the cooktop,remove the protective film.This cooktop can be builtinto a working surface 30 to
2Mode d’emploi - Conseils pour l’installationFrançais Page 25Instruction for the use - Installation adviceEnglish Page 3Identification labelPlaquette
20Mount an extractor hood above theseappliances to remove fumes and smellsproduced during operation.To fit the cooktop into the unit make anopening of
21FASTENING THE APPLIANCESEach appliance is supplied with a set oftabs and screws to fasten it on units.– Cut the unit (as shown in the figureon the p
22The appliance must be connected tothe earth.The manufacturer declines allresponsibility for any problemcaused by failure to observe thisinstruction.
23AFFig. 6.1Fig. 6.2REPAIRSReplacing the supply cableTurn the cooktop over and unhook theterminal board cover by inserting ascrewdriver into the two h
25Cher ClientVous venez d’acquérir une de nos cuisinières et nous vous remercions de votre choix. Celle-ci a été soigneusement conçue, fabriquée et te
26DÉCLARATION DE CONFORMITÉ– Cette appareil est destinée à entrer encontact avec les produits alimentaires etest conforme à la Directive Européenne89/
27CARACTERISTIQUES- Isolation électrique Classe I.1. Panier avec crochet d’égouttage et poignée pouvant basculer vers l’intérieur.2. Cuve huile.3. Rés
28REMPLISSAGE D’HUILE– Retirer le couvercle de la cuve et lepanier. – Remplir la cuve avec environ 2 litresd’huile ou de graisse à frire, déjàfondue p
29COMMENT FAIRE FONCTIONNER LAFRITEUSE– Contrôler le niveau de l’huile ou de lagraisse; il doit se trouver compris entreles repères minimum et maximum
3Instruction for the use - Installation adviceEnglishDear Customer,Thank you for having purchased and givenyour preference to our product.The safety p
30Fig. 1.8aAccrochage de la poignéedu panierFig. 1.8bPoignée du panieraccrochéeFig. 1.8cDésengagement de la poignéepour la rabattre vers l'intéri
31INCENDIE DE L'HUILE– IMPORTANT: Au cas où l'huile pren-drait feu, étouffer immédiatement lesflammes à l’aide du couvercle de la fri-teuse.
32NETTOYAGE DE LA FRITEUSE– Avant de procéder au nettoyagede la friteuse, la débrancher etattendre qu'elle soit refroidie.– Nettoyer les parties
33CARACTERISTIQUES- Isolation électrique Classe I.- Protection contre la surchauffe des surfaces adjacentes Type X.1. Gril.2. Résistance électrique ba
34CARACTERISTIQUES DU BARBECUE– Cet appareil permet la cuisson au grilde viande et de poisson, sans ajoutde graisse ou d'huile.– Sous la résistan
35COMMENT FAIRE FONCTIONNER LEBARBECUE– Avant chaque cuisson, contrôler lepositionnement correct des piècesdémontables (cuve avec pierre delave bien
36Ne pas utiliser de nettoyeurs à jetde vapeur, car de l’humiditépourrait s’infiltrer dans l’appareil etle rendre dangereux.NETTOYAGE DU BARBECUE• Ava
37Fig. 3.12 31CARACTERISTIQUES- Isolation eléctrique Classe I.- Protection contre les echauffements excessifs des surfaces environnantes deType X.POIN
38UTILISATION TABLE DE CUISSONLe gril atteint la température de travailen un temps très court et permet lagrillade de n'importe quel aliment, san
39ATTENTIONLe gril devient très chaud pendantson utilisation et reste chaud mêmeaprès qu'il soit arrêté.Tenir les enfants éloignés.CONSEILS POUR
DECLARATION OF CONFORMITY – This appliance is suitable for contactwith foodstuffs, and complies withEEC Directive 89/109.– This appliance has been de
40CONSEILS GENERAUX– Important: avant toute opérationd’entretien, déconnecter l’appareildu réseau et attendre qu’il soitrefroidi.– Nettoyer avec un ch
41INFORMATION TECHNIQUESPOUR L'INSTALLATEURAvant d'installer la table de cuisson,retirer la pellicule de protectionéventuelle.Cette table d
42Il est conseillé de monter une hotteaspirante au-dessus de ces appareils,afin d’évacuer les fumées et odeursproduites durant le fonctionnement.Pour
43FIXATION DES APPAREILSChaque appareil est livré avec une sériede pattes et de vis pour la fixation desappareils sur les meubles.– Découper le meuble
44Le raccordement de l’appareil à laprise de terre est obligatoire.Le fabricant décline touteresponsabilité pour tout dommagerésultant du non respect
45AFFig. 6.1Fig. 6.2REPARATIONSRemplacement du câble d’alimenta-tionRetourner la table de cuisson et déta-cher le couvercle du bornier à l’aide d’unto
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Descriptions and illustrations in this booklet aregiven as simply indicative. The manufacturer reserves the right, consideringthe characteristics of t
5FEATURES- Electrical insulation Class I.1. Basket with draining hook and handle which can be turned inwards2. Oil tray3. Tiltable electrical heating
6FILLING WITH OIL– Remove the pan cover and basket.– Fill the tray with about 2 litres of oil orfat for frying, already partly melted.The level must b
7USING THE FRYER– Check the level of oil or fat, it must bebetween the minimum and maximummark.– Make sure that the heating element iscompletely lower
8Fig. 1.8aBasket handle hookFig. 1.8bBasket handle hookedFig. 1.8cReleasing the handleto move it inwardsTIPS FOR CORRECT FRYING– Each food has a recom
9OIL FIRE– IMPORTANT: If the oil catches firesuffocate the flames immediately usingthe fryer cover.– Never use water, because thiswould cause the flam
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